Följ med på träningsresa till fina Side - 16 maj från Umeå

Lördag den 16 maj 2020 åker vi direkt från Umeå till Side i Turkiet och TUI's Seven Seas****. Hotellet är en All Inclusive anläggning med strandläge, flera poolområden, gym, spa och vattenpark!
-
(v.21 är en fördelaktig vecka att ta ledigt då torsdag är en röd dag) 
-
-
Vad ingår?
Flyg tor Umeå - Antalya, 20kg baggage, flygmat, flygtransfer, del i 2-bäddsrum, All Inclusive samt flera träningspass/dag
-
-
Vad kostar det?
10995:- (ej medlem på Träna betalar 11995:-)
-
.
Vilka är flygtiderna?
Ume - Ayt 11.00 - 16.15,
Ayt - Ume 06.30 - 10.00
-
Transfer från Antalya till Side ca 1 tim.
Instruktörer som är klara för Träna Goes Side 2020 är;
 
Pernilla Andersson tränare för Les Mills Nordic och ägare av Motionshuset i Falkenberg. Pernilla har varit med de två sista åren och kommer att hålla våra högintesiva klasser såsom BODYATTACK®GRIT® och Tabata Mix.
 
Anna Lindh, en av Tränas allra första instruktörer när vi startade för 25 år sedan. Man kan se Anna instruera, föreläsa och utbilda runt om i Sverige på conventions Yoga Retreats och inspirationsdagar. Till vardags återfinns Anna som instruktör på Gerdahallen i Lund. I Lund, arbetar hon förutom som instruktör även som gruppträningsansvarig. Förutom YOGA i olika former håller hon i olika dansklasser såsom Afro, Soma Move, Zumba med mera. Anna var med till Phuket för två år sedan.
 
Mitcho Batalov, Mitcho är personlig tränare, skådespelare och fotograf, bland annat känd från Wallander och Solsidan. Mitcho håller i klasser som Cirkelträning och Löpträning. Mitcho var också med till Phuket 2017.
 
Katarina Skanderby, fd tränare för les Mills Nordic och ägare av Träna I umeå. Katarina kör klasser såsom BODYBALANCE®, CXWORX® och Träna Cirkel.

KLICKA HÄR FÖRA ATT BOKA!

PUBLICERAD 2019-11-15